Årsmøde

Der afholdes årsmøde i Skåstrup Lokalråd torsdag d. 5. maj kl. 19.00 i OSG’s klubhus.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Samme aften er der generalforsamling i Ore Sogns Filmklub og i Friluftsliv og sauna – Nordfyn

Vores mobile sauna

Hjælp!!!
Vores sauna er væk – igen.
Den er fjernet fra dens plads ved stranden mandag aften, og den er sporet til et sted syd for Fjeldsted, men der slutter sporet 🙁
Det er derfor ikke muligt, at booke saunaen – førend vi forhåbentligt, får den retur.
 
 
 

Film om området

Vi har fået lavet en film om vores område, og den kan foreløbig ses her:
Link til film
Filmen er finansieret gennem en række sponsorater. Tak til Nordfyns El, Mejlskov Tømrerforretning og Dagligbrugsen Brenderup samt de sponsorer, som præsenteres sidst i filmen.
Filmen må vises og bruges frit.

Onsdag d. 8/9 21 fra kl. 19 er der årsmøde i Ore Sogns Lokalråd og samme aften er der generalforsamlinger i Skåstrup Forsamlingshus, Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus, Friluftsliv og sauna – Nordfyn og Filmklubben.

Alle foreningers dagsordener følger vedtægterne.

Møderne foregår i Skåstrup Forsamlingshus, og der bydes på kaffe og kage.

Årsmøde og generalforsamlinger

Torsdag d. 26/3 20 fra kl.  19 er der årsmøde i Ore Sogns Lokalråd og samme aften er der generalforsamlinger i Skåstrup Forsamlingshus, Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus, Friluftsliv og sauna – Nordfyn og Filmklubben.

Alle foreningers dagsordener følger vedtægterne.

Møderne foregår i Skåstrup Forsamlingshus, og der bydes  på kaffe og kage.

Årsmøde og generalforsamlinger

Torsdag d. 28/3 19 er der årsmøde i Ore Sogns Lokalråd og samme aften er der generalforsamlinger i Skåstrup Forsamlingshus, Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus, Friluftsliv og sauna – Nordfyn og Filmklubben.

Alle foreningers dagsordener følger vedtægterne.

Møderne foregår i Skåstrup Forsamlingshus, og der bydes  på kaffe og kage.

Tragedien i Hugget

I sidste nummer af Oreposten kunne I læse første del af en dramatisk historie, der foregik her på egnen for længe siden. Nu kan I læse hele historien her (tryk først på Læs mere):  https://drive.google.com/open?id=1b5pB5ETR6emPWOwCUKdK-d_Ry89YGZ5M  (den ligger hele tiden på denne hjemmeside under Lokalrådet/Oreposten)

Årsmøde

På årsmødet i Skåstrup Forsamlingshus d. 18. marts – efter fællesspisningen – vil der være et forslag om vedtægtsændringer for lokalrådet. Det handler om, hvem der må stille med medlemmer til lokalrådet. I de nuværende vedtægter står der, at Kulturgruppe Skåstrup og Dragen hver må stille med et medlem, men da ingen af disse to længere findes i vores lokalområde, foreslår vi, at de også fjernes fra vedtægterne – altså en formalitet.

Fællesspisning og årsmøde

Få indflydelse på, hvad der skal ske i vores egen lillebitte del af verden og mød op den 18. marts i Skåstrup Forsamlingshus til FÆLLESSPISNING KL. 18:00. Vagn laver dejlig vintermad og dessert til os. Pris pr. person kr. 65,- Børn mellem 6 og 12 år kr. 35,-. Tilmelding sker ved betaling senest d. 14. marts hos Sonja Ostrowski, Skåstrupvej 8 eller med mobilepay på 23 39 35 53. Ved tilmelding angiv venligst, hvor mange vi skal dække op til. Kl. 19:30 starter ÅRSMØDET, hvor vi afholder hele fire generalforsamlinger:

Skåstrup Forsamlingshus

Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus

Friluftsliv og sauna – Nordfyn

Ore Sogns Lokalråd

I en tid, hvor vi som lille samfund bliver mere og mere trængte, er der flere spændende initiativer på vej. Vi opfordrer derfor alle, der har mulighed for det, til at blive og deltage i årsmødet.