Årsmøde og generalforsamlinger

Torsdag d. 26/3 20 fra kl.  19 er der årsmøde i Ore Sogns Lokalråd og samme aften er der generalforsamlinger i Skåstrup Forsamlingshus, Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus, Friluftsliv og sauna – Nordfyn og Filmklubben.

Alle foreningers dagsordener følger vedtægterne.

Møderne foregår i Skåstrup Forsamlingshus, og der bydes  på kaffe og kage.

Årsmøde og generalforsamlinger

Torsdag d. 28/3 19 er der årsmøde i Ore Sogns Lokalråd og samme aften er der generalforsamlinger i Skåstrup Forsamlingshus, Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus, Friluftsliv og sauna – Nordfyn og Filmklubben.

Alle foreningers dagsordener følger vedtægterne.

Møderne foregår i Skåstrup Forsamlingshus, og der bydes  på kaffe og kage.

Tragedien i Hugget

I sidste nummer af Oreposten kunne I læse første del af en dramatisk historie, der foregik her på egnen for længe siden. Nu kan I læse hele historien her (tryk først på Læs mere):  https://drive.google.com/open?id=1b5pB5ETR6emPWOwCUKdK-d_Ry89YGZ5M  (den ligger hele tiden på denne hjemmeside under Lokalrådet/Oreposten)

Årsmøde

På årsmødet i Skåstrup Forsamlingshus d. 18. marts – efter fællesspisningen – vil der være et forslag om vedtægtsændringer for lokalrådet. Det handler om, hvem der må stille med medlemmer til lokalrådet. I de nuværende vedtægter står der, at Kulturgruppe Skåstrup og Dragen hver må stille med et medlem, men da ingen af disse to længere findes i vores lokalområde, foreslår vi, at de også fjernes fra vedtægterne – altså en formalitet.

Fællesspisning og årsmøde

Få indflydelse på, hvad der skal ske i vores egen lillebitte del af verden og mød op den 18. marts i Skåstrup Forsamlingshus til FÆLLESSPISNING KL. 18:00. Vagn laver dejlig vintermad og dessert til os. Pris pr. person kr. 65,- Børn mellem 6 og 12 år kr. 35,-. Tilmelding sker ved betaling senest d. 14. marts hos Sonja Ostrowski, Skåstrupvej 8 eller med mobilepay på 23 39 35 53. Ved tilmelding angiv venligst, hvor mange vi skal dække op til. Kl. 19:30 starter ÅRSMØDET, hvor vi afholder hele fire generalforsamlinger:

Skåstrup Forsamlingshus

Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus

Friluftsliv og sauna – Nordfyn

Ore Sogns Lokalråd

I en tid, hvor vi som lille samfund bliver mere og mere trængte, er der flere spændende initiativer på vej. Vi opfordrer derfor alle, der har mulighed for det, til at blive og deltage i årsmødet.

Fællesspisning og vælgermøde i Skåstrup Forsamlingshus

Kommunalvalget nærmer sig, og som ved de to forrige kommunalvalg inviterer Ore Sogns Lokalråd alle interesserede – både lokale og folk fra andre dele af kommunen – til vælgermøde i Skåstrup Forsamlingshus. Vælgermødet er det sidste før valget, og møderne i Skåstrup plejer at være velbesøgte og med en livlig debat.

Det bliver denne gang torsdag d. 16. november, og man starter med spisning kl. 18.00. Der bliver serveret panerede koteletter med brasekartofler, smørsovs og grøntsager, og desserten er æblekage. Det koster kr. 65,- pr. voksen og kr. 35,- pr. barn, og man skal tilmelde sig senest d. 11. november til Maren på sms 23243717 eller marengronlykke@gmail.com og betale på mobilepay 23 39 35 53 eller kontant hos Sonja Ostrowski, Skåstrupvej 8.

Kl. 19.30 – 21.30 afholdes der vælgermøde, og her kommer repræsentanter fra alle de partier, der stiller op til byrådsvalget. De vil specielt tale om emner, der har at gøre med livet i landdistrikterne og om, hvordan samarbejdet med kommunen kan være. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne.

Loppemarked

Så nærmer tiden sig for det årlige loppemarked. Håber, at vi ser jer allesammen i forsamlingshuset – enten som hjælpere eller som købere 🙂

Generalforsamlinger

Tirsdag d. 28. marts afholdes der årsmøde i Ore Sogns Lokalråd og samme aften er der generalforsamlinger i Skåstrup Forsamlingshus og Skåstrup Forsamlingshus’ støtteforening.

Nærmere info følger

Lars Greve

Indvielse af kløverstier

Lørdag d. 28. maj kl. 14.00 på Skåstrup Torv bliver der indvielse af Kløverstierne. Der bliver bl.a. tale ved borgmesteren.

Gåbingo

Kl. 15.00 er der gåbingo, hvor man kan prøvegå en af ruterne og vinde fine præmier

Koncert for børn

dyr

Lørdag d. 28. maj kl. 17.00 kommer orkestret Dyr i Drift og giver en gratis koncert på Skåstrup Torv. Teksterne handler om dyr og naturen beklædt i en nutidig og velklingende pop/rock/jazz ramme. D-i-D spiller seriøs melodisk børnemusik i øjenhøjde med barnet, målgruppen er aldersgruppen fra 0 til 10 år

 

Kløver-spisning

Nej, vi skal ikke spise kløver, men vi skal derimod have koteletter/pølser, pastasalat og grøn salat og flutes, når vi har indviet Kløverstierne lørdag d. 28. maj. Spisningen starter kl. 18.30 – når koncerten med bandet Dyr i Drift er færdig.

Har du/I lyst til at spise med, kan du tilmelde dig og betale 75 kroner i Letkøb butikken senest mandag d. 23/5 eller du kan ringe/skrive og melde dig til på tlf. 21457061.

 

Ore Sogns Lokalråd

Kløverstier

Vore kløverstier, som bl.a er støttet af Friluftsrådet, bliver indviet lørdag d. 28/5 2016 på Skåstrup Torv

Du kan se et kort over ruterne her: Kort over ruterne

De kan også findes på den gratis app, der hedder Endomondo, og der kan du finde forskellige informationer om lokalområdet. Der er links til informationerne på Endomondo her (du skal oprette et login til Endomondo):

Blå rute

Sort rute

Grøn rute

Rød rute

Du skal også prøve at kigge i Galleri øverst på denne side. Der ligger der nu en lang række fotos fra vores område. De er alle taget af Ole Grost fra Veflinge – mange tak!

Hvis der i øvrigt er kommentarer til Kløverstierne eller til de forskellige oplysninger, så er I meget velkomne til at kontakte mig – vi kan rette i det, så det bliver endnu bedre.

Lars Greve