Indvielse af OSG Lokalpark

I fredags fik lokalr√•det indviet OSG Lokalpark, som vores nye tr√¶nings- og aktivitetsomr√•de er blevet d√łbt. Ca. 70 personer havde fundet vej til omr√•det, som ligger bag klubhuset p√• √ėrb√¶kvej 5B.

Der var blevet arbejdet hårdt lige op til indvielsen, og bl.a. havde Frank Birk haft travlt med at plante træer og buske, som er sponsoreret af Buddes Planteskole.

Folk blev bl.a. budt p√• taler af borgmester Morten Andersen og S√łren Andkj√¶r fra lokalr√•det fra en nydelig talerstol og demonstration af nogle af tr√¶ningsmulighederne ved Idr√¶tsinstrukt√łr Philip Wolfgang (SDU), som har v√¶ret med til at udvikle omr√•det, og s√• var der ellers mulighed for at pr√łve det hele. Allan Bo, som har udf√łrt de imponerende tr√¶figurer havde sk√¶nket et lam til indvielsesfesten, og Jens Henrik s√łrgede for at f√• det stegt, s√• det kunne serveres sammen med fl√łdekartofler og andet l√¶kkert tilbeh√łr.

Omr√•det st√•r til fri afbenyttelse for alle, og vi h√•ber selvf√łlgelig, at det b√•de vil blive brugt rigtig meget og passet rigtig godt p√•.

Der er planer om at etablere et hold med selvtræning og træning m instruktion, men det får I snart nærmere besked om

 

 

.