Godt nytår

Kære alle i Ore Sogn
Tak for i år – jeg synes, at der er sket mange gode ting her i området i løbet af året. Først og fremmest er det meget glædeligt, at vi stadig har en butik, og det er kun fordi I har været så gode til at bakke op om den – bliv ved med det! Og så har der jo været en række hyggelige sammenkomster – bl.a. til fællesspisning, Skåstrup by night og arrangementet, hvor der blev lavet træskulpturer og gourmet-mad ved shelterne. Der var en flot revy, hvor vi fandt ud af, at der foregår ting under overfladen her i området, som vi ikke lige var opmærksomme på 🙂
Jeg glæder mig til et nyt år, som efter planen blandt andet byder på flere fællesspisninger i forsamlingshuset og en indvielse af Skåstrup Torv og kløverstierne i april. Se i øvrigt kalenderen over områdets arrangementer her på siden.
Godt nytår til alle
Lars

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar