Fællesspisning og årsmøde

Få indflydelse på, hvad der skal ske i vores egen lillebitte del af verden og mød op den 18. marts i Skåstrup Forsamlingshus til FÆLLESSPISNING KL. 18:00. Vagn laver dejlig vintermad og dessert til os. Pris pr. person kr. 65,- Børn mellem 6 og 12 år kr. 35,-. Tilmelding sker ved betaling senest d. 14. marts hos Sonja Ostrowski, Skåstrupvej 8 eller med mobilepay på 23 39 35 53. Ved tilmelding angiv venligst, hvor mange vi skal dække op til. Kl. 19:30 starter ÅRSMØDET, hvor vi afholder hele fire generalforsamlinger:

Skåstrup Forsamlingshus

Støtteforeningen for Skåstrup Forsamlingshus

Friluftsliv og sauna – Nordfyn

Ore Sogns Lokalråd

I en tid, hvor vi som lille samfund bliver mere og mere trængte, er der flere spændende initiativer på vej. Vi opfordrer derfor alle, der har mulighed for det, til at blive og deltage i årsmødet.