Fællesspisning og vælgermøde i Skåstrup Forsamlingshus

Kommunalvalget nærmer sig, og som ved de to forrige kommunalvalg inviterer Ore Sogns Lokalråd alle interesserede – både lokale og folk fra andre dele af kommunen – til vælgermøde i Skåstrup Forsamlingshus. Vælgermødet er det sidste før valget, og møderne i Skåstrup plejer at være velbesøgte og med en livlig debat.

Det bliver denne gang torsdag d. 16. november, og man starter med spisning kl. 18.00. Der bliver serveret panerede koteletter med brasekartofler, smørsovs og grøntsager, og desserten er æblekage. Det koster kr. 65,- pr. voksen og kr. 35,- pr. barn, og man skal tilmelde sig senest d. 11. november til Maren på sms 23243717 eller marengronlykke@gmail.com og betale på mobilepay 23 39 35 53 eller kontant hos Sonja Ostrowski, Skåstrupvej 8.

Kl. 19.30 – 21.30 afholdes der vælgermøde, og her kommer repræsentanter fra alle de partier, der stiller op til byrådsvalget. De vil specielt tale om emner, der har at gøre med livet i landdistrikterne og om, hvordan samarbejdet med kommunen kan være. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne.