Indvielse af kløverstier

Lørdag d. 28. maj kl. 14.00 på Skåstrup Torv bliver der indvielse af Kløverstierne. Der bliver bl.a. tale ved borgmesteren.

Gåbingo

Kl. 15.00 er der gåbingo, hvor man kan prøvegå en af ruterne og vinde fine præmier

Koncert for børn

dyr

Lørdag d. 28. maj kl. 17.00 kommer orkestret Dyr i Drift og giver en gratis koncert på Skåstrup Torv. Teksterne handler om dyr og naturen beklædt i en nutidig og velklingende pop/rock/jazz ramme. D-i-D spiller seriøs melodisk børnemusik i øjenhøjde med barnet, målgruppen er aldersgruppen fra 0 til 10 år

 

Kløver-spisning

Nej, vi skal ikke spise kløver, men vi skal derimod have koteletter/pølser, pastasalat og grøn salat og flutes, når vi har indviet Kløverstierne lørdag d. 28. maj. Spisningen starter kl. 18.30 – når koncerten med bandet Dyr i Drift er færdig.

Har du/I lyst til at spise med, kan du tilmelde dig og betale 75 kroner i Letkøb butikken senest mandag d. 23/5 eller du kan ringe/skrive og melde dig til på tlf. 21457061.

 

Ore Sogns Lokalråd