Friluftsliv og sauna – Nordfyn

REGLER FOR MEDLEMSKAB OG LÅN AF SAUNA

 

Medlemskab

Når du er medlem af foreningen Friluftliv og sauna – Nordfyn kan du låne saunaen på nedenstående vilkår.  Du kan blive medlem af foreningen, såfremt du bor i Middelfart eller Nordfyns Kommune eller har en væsentlig tilknytning til lokalområdet omkring Skåstrup. Optagelse som medlem afgøres af bestyrelsen.

Henvendelse om medlemskab sendes pr mail til julnitz@gmail.com.

Medlemmer skal søge om at blive medlem af den lukkede Facebook-gruppe ”Friluftsliv og sauna – Nordfyn”. Når du er optaget her, vil du kunne følge med i foreningens aktiviteter.

 

 

Lån af sauna

Som medlem kan man bruge saunaen på flere forskellige måder:

  1. Man kan deltage i foreningens åbne arrangementer (åbent forenings-arrangement)
  2. Man kan låne saunaen og stille den til rådighed for andre medlemmer (medlems-arrangement)
  3. Man kan låne saunaen til eget arrangement (privat arrangement).

 

Åbent forenings-arrangement

Foreningen kan planlægge og arrangere åbne forenings-arrangementer hvor medlemmer og andre inviteres til at prøve og bruge saunaen. Saunaen bookes af bestyrelsen.

 

Medlems-arrangement

Såfremt saunaen ikke er booket til andet formål kan medlemmer af foreningen tænde op i  saunaen på dens placering ved  båderampen og invitere til et lokalt medlems-arrangement ved at bekendtgøre det i foreningens lukkede Facebook-gruppe. Saunaen kan ikke bookes til Medlems-arrangement idet det er et ”spontant” arrangement.

 

Privat arrangement

Saunaen kan lånes gratis 6 gange om året til privat arrangement – i haven, ved stranden eller et andet sted. Der kan max bookes 3 dagslån fremadrettet.

Medlemmet (enkeltperson eller familie) skal være med i arrangementet, og man kan ikke låne eller leje ud til andre. Saunaen må ikke benyttes til kommercielle arrangementer.

Dagslån er afhentning efter 11.00 dag 1 – aflevering inden 10.00 dag 2 (evt. kan andet aftales).

Saunaen bookes på kalenderen på www.oresogn.dk under Foreninger/Friluftsliv og sauna – Nordfyn/Lån den mobile sauna senest 2 dage før lånetidspunktet.

 

Ansvar

Lån af sauna sker på eget ansvar. Vær særligt opmærksom hvis børn benytter saunaen (ovnen og skorstensrøret bliver meget varmt!).

Sauna skal afleveres rengjort og i samme stand som ved modtagelse.

Eventuelle skader på sauna betales af låner.

Det forventes, at du som medlem og låner udviser respekt og ansvar for saunaen. Det betyder bl.a. at læse og følge brugsvejledningen.

Saunaen vejer ca. 1000 kg. og traileren ca. 450 kg. Den er indregistreret og nedvejet til 1600 kg. Undersøg selv om du må køre med den (https://www.hænger.dk/ – Trailerens nummerplade er CJ4738. Vær opmærksom på, at saunaen vejer 940 kg.

I forhold til ansvar under transport er saunaen dækket af bilejers forsikring når den er under transport (dvs. sidder på krogen). Saunaen er ikke særskilt forsikret, hvorfor det er vigtigt at den ikke efterlades uden opsyn, og den skal være aflåst (trailerlås medfølger) når den står på låners privatadresse

 

Praktisk

Sauna er placeret ved båderampen for enden af Nyhave Afhentning af nøgle og evt. kort instruks aftales med et medlem af bestyrelsen

Man skal selv medbringe brænde til fyring i saunaen.

Ved spørgsmål eller problemer

Kontakt: Søren: 60113438, Jesper: 50753360, Erik: 28955725, Lars: 25132751

 

Dette regelsæt gælder for foreningen Friluftsliv og sauna – Nordfyn –  en forening som baserer sig på frivillig arbejdskraft og tilskud fra Nordfyns Kommune.

Bestyrelsen forbeholder sig ret til at ændre regelsættet så det fungerer ift. hensigten med foreningen: Foreningens formål er at give medlemm erne gode oplevelser med badning, sauna og friluftsliv i lokalområdet – primært ved at tilbyde mulighed for at benytte en mobil sauna.

 

Bestyrelsen, 7/1 19