Friluftsliv og sauna – Nordfyn

Information om medlemskab m.m.

170918

 

Kunne du tænke dig at låne en sauna til at bruge sammen med familien eller vennerne, til din næste fest, til ferien eller noget helt andet, så kan du nu melde dig ind i foreningen Friluftsliv og sauna – Nordfyn.

Som medlem af foreningen får du mulighed for at låne en mobil sauna – klar til brug! Saunaen er brændefyret og det tager under en time at varme den op. Saunaen er placeret på en trailer med fire støtteben, kan trækkes af en almindelig bil og kan placeres der hvor du ønsker det.

Saunaen kan bruges i forbindelse med vinterbadning, svømning, havkajakroning, fordi man mener det er sundt (hvilket en del videnskabelige studier viser!) – eller blot fordi man synes det er rart og hyggeligt!

Som medlem af foreningen kan du låne saunaen gratis og desuden deltage i de fælles saunaarrangementer. Det koster 500,- om året at være medlem af foreningen – for en enkeltperson eller familie. Du bliver medlem ved at sende en mail med navn, adresse, mobilnr. og mail adresse til friluftslivogsauna@gmail.com og indbetale 500 kr på konto 5479 6029393 Nykredit Bank.

Saunaen kan bookes på kalenderen på www.oresogn.dk under Foreninger/Friluftsliv og sauna – Nordfyn/Lån den mobile sauna. Du kan låne den gratis 6 gange om året og der kan max bookes 3 dagslån fremadrettet.

 

Er du interesseret i at høre nærmere eller blive medlem af foreningen Friluftsliv og sauna—Nordfyn?

Kontakt:

Søren: 60113438, Jesper: 50753360, Mikkel: 40716580, Lars: 21341913